1 min read

Waarom werd Diesis onderdeel van 4CEE: de kracht van zelfstandig en samen

Waarom werd Diesis onderdeel van 4CEE: de kracht van zelfstandig en samen

Elke organisatie heeft te maken met repeterende, administratieve processen. Denk aan facturatie, debiteurenbeheer, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, contractmanagement en inkoop. Processen waar u veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk geen tijd aan kwijt wil zijn. Zou het niet mooi zijn om alle financieel administratieve processen te automatiseren, zodat u kunt focussen op wat er écht toe doet?  


De kracht van zelfstandig en samen

Dát is de ambitie van 4CEE: organisaties helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten.

Samen met ICreative, Easy Systems, Coforce en Stiply vormt Diesis een groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven die zich al jaren bezighoudt met het automatiseren van financieel administratieve backoffice processen. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gecombineerde kracht die wij als 4CEE uitdragen.   

Van Unit4 naar geautomatiseerde factuurverwerking

Eén van onze klanten heeft die kracht al ervaren. Met hun boekhoudpakket van Unit4 waren zij al jarenlang klant bij Diesis voor o.a. consultancy, beheer én optimalisatie van hun Unit4 omgeving.

Vervolgens zette het bedrijf de volgende stap door het factuurverwerkingsproces te automatiseren, de specialiteit van onze zusterbedrijven Easy Systems en ICreative. 

Het factuurverwerkingsproces geïntegreerd met Unit4 werd later uitgebreid met contractmanagement. Een hele mooie geïntegreerde oplossing omdat je bijvoorbeeld facturen kunt matchen aan contracten.

Maar helemaal digitaal verliep dit proces nog niet: de klant moest nog altijd contracten uitprinten, deze met een pen laten ondertekenen, om ze vervolgens weer te scannen en op te slaan. De digitale ondertekenoplossing van Stiply, die naadloos kon worden geïntegreerd, kwam hier goed van pas. 

Blijven innoveren

De stappen die deze organisatie inmiddels had gezet inspireerden om de automatisering een nog verdere impuls te geven. Blijven innoveren was het idee en die impuls was de aanleiding om in gesprek te gaan met Coforce, nóg een lid van onze groep en gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA).

Verschillende repeterende processen werden aangepakt met softwarerobots om werkdruk en routinewerk te verminderen. Denk aan het automatiseren van de onboarding van nieuwe medewerkers of het afhandelen van kredietaanvragen.

One-stop-shop

Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering, waarbij het bedrijf wordt bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. 

Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht. Maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen. 

Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen op www.4cee.com 

Maak kennis met Anoek van der Riet

3 min read

Maak kennis met Anoek van der Riet

Paul van der Lee geeft het stokje van deze rubriek door aan Anoek van der Riet. Als brand marketeer is zij hét aanspreekpunt voor Diesis als het om...

Lees verder
Diesis trotste sponsor van hockeyteam

1 min read

Diesis trotste sponsor van hockeyteam

Diesis is sinds dit jaar trotste sponsor van het hockeyteam Dames 1 van de Vleutense club Fletiomare. Deze stap toont onze betrokkenheid bij de...

Lees verder
Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

1 min read

Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

Begin 2023 kondigde Peppol Nederland het einde van de ondersteuning voor het SI 1.2-protocol aan. De reden hiervoor is dat ook binnen het...

Lees verder