1 min read

Diesis bestaat 15 jaar

Featured Image

Vandaag is het precies 15 jaar geleden dat Diesis Consultancy  BV van start ging, een heugelijk feit dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij kon gaan.

Al 15 jaar ervaring met Unit4 Financials en Order 2 Cash

In klein gezelschap en op gepaste afstand werd vandaag op kantoor het jubileum al gevierd met een mooie bos bloemen en (traditiegetrouw) met een jubileum plaquette. Uiteraard vergezeld van een terugblik op de afgelopen jaren, compleet met verhalen van het eerste uur.

Proosten anno 2020, op afstand

Dit weekend werden alle medewerkers op hun huisadres verrast met een kistje met alle ingrediënten voor een gezellige (coronaproof)borrel. Wel moesten daarvoor zaterdag de nodige kilometers gereden worden, vanwege de 'landelijke' spreiding binnen ons personeelsbestand. Van Brabant naar Utrecht, via Gelderland en Overijssel naar Drente, om uiteindelijk via Noord-Holland in Zuid-Holland het laatste pakketje af te kunnen leveren.

Vanavond zullen wij digitaal het glas met elkaar heffen op nog vele mooie Diesis jaren!

Bedankt!

Wij bedanken onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en spreken de wens uit nog vele jaren partner te mogen zijn in het optimaliseren van hun financiële bedrijfsprocessen.

Team Diesis