1 min read

Maak kennis met André Visscher

Featured Image

In deze rubriek stellen wij graag ons Team aan u voor. Deze keer maken we kennis met André Visscher, Technisch consultant bij Diesis.

André woont samen met zijn vrouw en drie dochters in de provincie Drenthe. André heeft een passie voor mountainbiken en wielrennen. Een aantal weekenden per jaar gaat hij met vrienden naar het buitenland om te mountainbiken.

Unit4 expertise

Na zijn studie is André in 1995 aan de slag gegaan bij Coda (inmiddels Unit4) als technisch consultant. Naast installaties en upgrades is zijn focus steeds meer komen te liggen bij integraties met Unit4 Financials.

Van start bij Diesis

In 2016 is André bij Diesis komen werken. Naast de werkzaamheden met Unit4 Financials heeft hij zich hier ook gespecialiseerd in Icorp Billing. En ook hier bestaat een groot deel van zijn werk uit het maken en onderhouden van integraties en koppelingen van andere systemen met Icorp Billing.

Op de werkvloer

Op dit moment is André voornamelijk actief in een project om interfaces database onafhankelijk te maken ter voorbereiding op een migratie van Unit4 Financials van Oracle naar SQL Server, en in een internationaal project voor de implementatie van Icorp Billing.

Hoe selecteer je de juiste Unit4 implementatiepartner?

De juiste Unit4 partner voor jouw organisatie bedoelen we dan. De juiste partner is niet noodzakelijk de bekendste naam die op alle A-locaties adverteert, ook niet per se de partner die je...

Checklist: is Credit Management software iets voor mij?

Vraag je je af of het automatiseren van je debiteurenbeheer iets voor jou is? En heb je nog geen duidelijk beeld van de voordelen van dedicated Credit Management software? In deze checklist zetten we...

Factureren in Excel versus automatisch factureren: wat kies jij?

Lange tijd was factureren in Excel de heilige graal. Maar sinds de komst van het befaamde spreadsheet-programma zijn er tal van nieuwe oplossingen ontstaan, zo ook voor automatisch factureren. Is...