1 min read

Maak kennis met André Visscher

Maak kennis met André Visscher

In deze rubriek stellen wij graag ons team aan u voor. Deze keer maken we kennis met André Visscher, Technisch consultant bij Diesis.

André woont samen met zijn vrouw en drie dochters in de provincie Drenthe. André heeft een passie voor mountainbiken en wielrennen. Een aantal weekenden per jaar gaat hij met vrienden naar het buitenland om te mountainbiken.

Unit4 expertise

Na zijn studie is André in 1995 aan de slag gegaan bij Coda (inmiddels Unit4 Financials) als technisch consultant. Naast installaties en upgrades is zijn focus steeds meer komen te liggen bij integraties met Unit4 Financials.

Van start bij Diesis

In 2016 is André bij Diesis komen werken. Naast de werkzaamheden met Unit4 Financials heeft hij zich hier ook gespecialiseerd in Icorp Billing. En ook hier bestaat een groot deel van zijn werk uit het maken en onderhouden van integraties en koppelingen van andere systemen met Icorp Billing.

Op de werkvloer

Op dit moment is André voornamelijk actief in een project om interfaces database onafhankelijk te maken ter voorbereiding op een migratie van Unit4 Financials van Oracle naar SQL Server, en in een internationaal project voor de implementatie van Icorp Billing.

Maak kennis met Anoek van der Riet

3 min read

Maak kennis met Anoek van der Riet

Paul van der Lee geeft het stokje van deze rubriek door aan Anoek van der Riet. Als brand marketeer is zij hét aanspreekpunt voor Diesis als het om...

Lees verder
Diesis trotste sponsor van hockeyteam

1 min read

Diesis trotste sponsor van hockeyteam

Diesis is sinds dit jaar trotste sponsor van het hockeyteam Dames 1 van de Vleutense club Fletiomare. Deze stap toont onze betrokkenheid bij de...

Lees verder
Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

1 min read

Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

Begin 2023 kondigde Peppol Nederland het einde van de ondersteuning voor het SI 1.2-protocol aan. De reden hiervoor is dat ook binnen het...

Lees verder