1 min read

Maak kennis met Menno Rouffaer

Featured Image

In deze rubriek stellen we graag ons team aan je voor. Ditmaal is de beurt aan Menno Rouffaer, al bijna vijftien jaar een constante factor binnen Diesis. 

Menno woont samen met zijn partner in het pittoreske Gelderse dorpje Tolkamer. Ze willen hun herenhuis uit de negentiende eeuw terugbrengen in de originele staat en beschouwen dat als misschien wel hun grootste hobby. Zelfs als ze op vakantie zijn in Frankrijk, struinen ze antiekwinkels af op zoek naar nieuwe aanwinsten voor in het huis. Wanneer Menno niet druk is met verbouwen, herinrichten of klussen, dan vaart hij graag met een sloepje op de IJssel. 

Goede match met Diesis

Accountancy, wiskunde, rechten; na meerdere studies was Menno zo’n vijftien jaar geleden behoorlijk zoekende. Wat voor baan past nu echt bij mij? Via via kwam hij in aanraking met Diesis en dat bleek al snel een goede match. Hij ging aan de slag als consultant en vervulde die rol tien jaar lang met veel plezier. Sinds een jaar of vijf bekleedt Menno een andere rol binnen het bedrijf.  

Naast manager van het Servicecenter, waardoor hij onder meer nauw betrokken is bij Managed Services, is Menno ook Projectmanager. Een afwisselende baan, waardoor hij bij tal van projecten is betrokken. Van servermigraties met Unit4 tot aan implementaties van het Diesis Service Portal en een nauwe betrokkenheid bij de ISO-certificering van de gehele 4CEE-groep; Menno is pas tevreden als zowel de klant als de interne collega’s blij zijn met het resultaat. En waar hij écht energie van krijgt? Het bedenken van een creatieve, passende en professionele oplossing voor een onvoorziene uitdaging die tijdens een project op zijn pad komt.