1 min read

Nieuw - koppeling met Company.Info

Featured Image

Goed voorbereid zakendoen met geactualiseerde stamgegevens

Voor uw bedrijfsvoering is het up-to-date hebben van de stamgegevens binnen uw financiële processen zeer belangrijk. Want wanneer verkoopfacturen volledig zijn en geen fouten bevatten kan dit de betaling bespoedigen. Ook het kunnen beoordelen van de kredietwaardigheid van uw potentiële klanten kan van belang zijn.

Hoe zorgt u er nu voor dat uw stamgegevens ook altijd up-to-date zijn? Zodat u zeker weet dat diegene waarmee u zaken doet ook écht tekeningsbevoegd is. Speciaal hiervoor hebben wij een koppeling ontwikkeld met Company.Info.

Automatisch bijgewerkte stamgegevens

Company.Info levert hoogwaardige koppelingen met diverse systemen (waaronder Kamer van Koophandel, Creditsafe, Dun & Bradstreet en vele andere aanbieders) waardoor u ontlast wordt op het gebied van validiteit en volledigheid van stamgegevens, kredietwaardigheid van debiteuren, controle op IBAN-nummer etc.

Deze veilige koppeling maakt het voor u mogelijk om bijvoorbeeld ad-hoc of periodiek uw stamgegevens te verrijken met:

  • Het aanvullen van officiële adresgegevens van een (potentiële) relatie uit het KVK-register;
  • Het toevoegen van een procuratieschema met (maximale) bedragen;
  • Een compleet bedrijfsstructuur op basis van een dochter- of moederbedrijf;
  • Kredietwaardigheid van een dochter- of moederbedrijf;
  • Kredietwaardigheid van een natuurlijk persoon;
  • UBO/DMU informatie van een (potentiële) relatie;
  • IBAN controles;
  • Btw-nummer controles.

Kijk voor alle mogelijkheden op de site van Company Info

Voor welk systeem geschikt?

De koppeling die is gemaakt werkt op dit moment voor Icorp Billing en voor Unit4 Financials (versie 12 of hoger), maar kan ook in overleg geschikt gemaakt worden voor andere (financiële) applicaties.

Hoe werkt het?

Schematisch is de werking hieronder weergegeven:

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de koppeling met Company.Info die wij hebben ontwikkeld? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Contact opnemen

 

Hoe selecteer je de juiste Unit4 implementatiepartner?

De juiste Unit4 partner voor jouw organisatie bedoelen we dan. De juiste partner is niet noodzakelijk de bekendste naam die op alle A-locaties adverteert, ook niet per se de partner die je...

Checklist: is Credit Management software iets voor mij?

Vraag je je af of het automatiseren van je debiteurenbeheer iets voor jou is? En heb je nog geen duidelijk beeld van de voordelen van dedicated Credit Management software? In deze checklist zetten we...

Factureren in Excel versus automatisch factureren: wat kies jij?

Lange tijd was factureren in Excel de heilige graal. Maar sinds de komst van het befaamde spreadsheet-programma zijn er tal van nieuwe oplossingen ontstaan, zo ook voor automatisch factureren. Is...