Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Diesis. Diesis is onderdeel van de InnovestIT Group. Een groep bedrijven die, met hun producten en diensten, een toegevoegde waarde levert aan het gehele transactionele en administratieve proces.

Diesis levert diensten en oplossingen voor het optimaliseren van uw financiële administratieve processen. Wij beheren, ondersteunen en optimaliseren de omgeving van Unit4 Financials (Coda) bij een groot aantal organisaties. Daarnaast bieden wij deze organisaties onze kennis en ervaring in het bedrijfsmatig toepassen van Business Intelligence.

Diesis levert ERP onafhankelijke software voor het optimaliseren van het Order to Cash proces. Met onze oplossingen helpen wij organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken.

Diesis is dé specialist in Order to Cash en financieel administratieve processen.

Het team

Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt met u mee. Wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit. Voor persoonlijk contact met onze relaties, daarom is een open en eerlijke samenwerking de basis.

Onze adviseurs/business consultants, applicatie consultants, technische consultants en projectmanagers bieden u een schat aan kennis en jarenlange ervaring.

Als jij houdt van proces optimalisatie, data analyse, systeem integratie en/of als je veel kennis hebt omtrent Order to Cash- en financiële processen dan komen wij graag met jou in contact.

Bekijk onze vacatures!