InnovestIT Group

De ondernemingen van InnovestIT Group, bieden allen toegevoegde waarde aan het gehele transactionele en administratieve proces: van inkoopbudget tot inkooporder, van factuurverwerking tot betaling en alle tussenliggende handelingen. De dienstverlening en software oplossingen richten zich op Purchase-to-Pay (P2P), Order-to-Cash (O2C) en Robotic Process Automation (RPA), digitaal documenten ondertekenen, douanesoftware en alle aanverwante bedrijfsprocessen, financiële applicaties en business intelligence.

Behalve Diesis zijn er momenteel nog 5 andere organisaties onderdeel van InnovestIT Group:

ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, marktleidende purchase to pay en e-facturatie oplossingen gericht op grote organisaties als bijvoorbeeld bol.com, KPMG en Akzo Nobel. De oplossingen van ICreative vergroten het zicht en daarmee de controle op bedrijfsuitgaven en verminderen de complexiteit en daarmee de kosten van het inkoop tot betalingsproces.
www.icreativep2p.com

Easy Systems

Easy Systems ontwikkelt inhouse software oplossingen met workflow voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen voor het MKB+ segment.
www.easysystems.nl

Coforce

Coforce is de Nederlandse Robotic Process Automation specialist die multinationals, nationale bedrijven en instellingen met kennis en begeleiding ondersteunt in haar transitie naar nieuwe en efficiënt geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen, processen en technische systemen.
www.coforce.nl

Stiply

Stiply is een digitale tool die helpt om digitale documenten, zoals overeenkomsten, contracten, offertes en verklaringen, sneller te laten ondertekenen of direct een geldige incassomachtiging te verkrijgen. Met Stiply sluiten bedrijven en instellingen eenvoudig rechtsgeldige overeenkomsten. Van elke transactie wordt een audit-trail vastgelegd als extra bewijs. Stiply zorgt ervoor dat documenten ondertekend retour komen zonder dat er een mens naar om hoeft te kijken.
www.stiply.nl