Visie en kernwaarden

Onze visie

Door toenemende wet- en regelgeving en maatschappelijke verantwoordingsplicht is het belangrijk dat bedrijven systematisch en transparant handelen. Bedrijven en instellingen krijgen daardoor steeds meer te registreren, waardoor de administratieve last jaarlijks significant toeneemt. Wij geloven dat onze software oplossingen deze last kan terugdringen. En dat uiteindelijk alle voorspelbare en repeterende administratieve processen volledig geautomatiseerd zullen worden. Als Diesis zien wij dat digitale innovatie en specialistische ICT-vakkennis grote kansen biedt om de administratieve last bij onze klanten zo terug te brengen dat het kernproces maximale focus krijgt.

Middelgrote en grote organisaties kennen een grote diversiteit aan administratieve processen die zonder automatisering niet kunnen functioneren. De combinatie van een samenhangende set van specialistische ICT-oplossingen en gepassioneerde en servicegerichte medewerkers leidt tot het maximale resultaat.

Onze kernwaarden

Wij voeren onze werkzaamheden voor onze klanten uit op basis van onze kernwaarden. Deze waarden hebben wij  hoog in het vaandel staan:

  • We zijn trots op wie we zijn en wat wij doen. Wij streven ernaar om wat wij doen continu te verbeteren.  Zo creëren we  kansen en maken ons onderscheidend in de markt;
  • We houden van korte lijnen en snel schakelen, want dit zorgt voor verantwoordelijkheid, pragmatiek en het beste resultaat;
  • We halen voldoening uit het helpen van onze klanten, want de klant daagt ons uit;
  • We hebben een mentaliteit van aanpakken maar we zullen ook aangeven wanneer iets niet mogelijk is. Voor alles is een oplossing, daarbij vinden wij het voldoen aan verwachtingen het belangrijkst.