Visie & Kernwaarden

Onze Visie

Door toenemende wet- en regelgeving en maatschappelijke verantwoordingsplicht is het belangrijk dat bedrijven systematisch en transparant handelen. Bedrijven en instellingen krijgen daardoor steeds meer te registreren, waardoor de administratieve last jaarlijks significant toeneemt. Wij geloven dat onze software oplossingen deze last kunnen terugdringen. En dat uiteindelijk alle voorspelbare en repeterende administratieve processen volledig geautomatiseerd zullen worden. Als Diesis zien wij dat digitale innovatie en specialistische ICT-vakkennis grote kansen biedt om de administratieve last bij onze klanten dusdanig terug te brengen zodat het kernproces maximale focus krijgt.

Middelgrote en grote organisaties kennen een grote diversiteit aan administratieve processen die zonder automatisering niet kunnen functioneren. De combinatie van een samenhangende set van specialistische ICT-oplossingen en gepassioneerde en servicegerichte medewerkers leiden tot het maximale resultaat.

Onze kernwaarden

Wij voeren onze werkzaamheden voor onze klanten uit op basis van onze kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben staan. In het kort:

  • We zijn trots op wie we zijn en wat wij doen waarbij we het iedere keer beter willen doen, want zo bieden we kansen en maken ons onderscheidend in de markt;
  • We houden van korte lijnen en snel schakelen, want dit zorgt voor verantwoordelijkheid, pragmatiek en resultaat;
  • We vinden het leuk om onze klanten te helpen, want de klant daagt ons uit;
  • We hebben een mentaliteit van aanpakken maar we zeggen het ook als iets niet kan, want voor alles is een oplossing waarbij wij het beantwoorden aan verwachtingen belangrijk vinden.