2 min read

Maak kennis met Paul van der Lee

Maak kennis met Paul van der Lee

Eén voor één stellen onze collega’s zich in deze rubriek aan je voor. Na Peter Kadiks, beklimt nu Paul van der Lee het spreekwoordelijke podium. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de sales van onze producten en dienstverlening op het gebied van Order to Cash, en vertelt je graag wat meer over zichzelf.  

 

Paul brengt onze oplossingen voor uitgaande facturatie, kredietbeheer en debiteurenbeheer onder de man. Naast het enthousiasmeren en binnenhalen van nieuwe klanten, haalt hij ook alles uit de kast voor het behouden van bestaande klanten. “Ik ben het eerste aanspreekpunt als zij (commerciële) vragen hebben”, legt Paul uit. “En ik houd de vinger aan de pols of zij misschien ook gebaat zouden zijn bij een andere oplossing.”  

Tevens buigt Paul zich regelmatig met directeur Tino Wendriks over manieren waarop Diesis nu en straks nog meer toegevoegde waarde voor klanten kan bieden. Welke vragen spelen er in de markt? Welke ontwikkelingen zitten er aan te komen en hoe kunnen wij daarop inspelen? En met welke partners kunnen we samen nóg meer impact maken? 

Met klanten sparren over problemen en oplossingen 

Het klantcontact is het aspect van zijn werk waar Paul het meest enthousiast van wordt. “Ik vind het erg leuk om met klanten te sparren. Om het probleem te doorgronden en samen te ontdekken waar de pijnpunten precies liggen. Zodat we vervolgens kunnen nadenken over een mogelijke oplossing. Ik wil het probleem echt bij de wortels aanpakken en niet slechts pleisters plakken.” 

Hij vervolgt: “Ik vind het iets moois om vanuit een gesprek te komen tot een samenwerking voor de lange termijn. Het feit dat een deel van onze klanten al 15 jaar bij ons is, maakt me dan ook trots. Dat zegt toch iets over de toegevoegde waarde die we kunnen blijven leveren.”


Al 15 jaar binnen de 4CEE-groep 

Paul vertelt dat hij met een omweg in dit vakgebied terecht is gekomen. Hij heeft in een ver verleden namelijk de PABO gedaan en is daarna ook even basisschoolleraar geweest. Maar al snel maakte hij de switch naar commercie binnen het onderwijs. Vanuit daar kwam hij terecht bij een baan als verkoper in de softwarewereld. Dat bleek uiteindelijk een perfecte match en hij heeft zijn sporen inmiddels meer dan verdiend.  

Paul is al 15 jaar werkzaam binnen de 4CEE-groep, waar Diesis onderdeel van uitmaakt. De eerste 10 jaar daarvan bracht hij door bij zusterbedrijf Easy Systems. Daardoor weet Paul ook alles over het purchase to pay proces. 5 jaar geleden maakte hij de overstap naar Diesis.  

Kom mee padellen 

Paul woont met zijn vrouw en twee kinderen in Beemte-Broekland, een klein plaatsje in de gemeente Apeldoorn. Daar is hij erg druk met het aanleggen van de tuin en het bouwen van een nieuwe schuur. Verder is hij erg sportief. Zo traint hij een voetbalelftal en speelt hij fanatiek tennis en padel. De overgebleven vrije uurtjes spendeert hij het liefst rond zijn Big Green Egg barbecue.  

bulb LEESTIP

Eerder in deze rubriek stelden we technisch consultant Peter Kadiks aan je voor. "Ik word niet gelukkig als ik in mijn eentje in de kelder zit te programmeren."

>> Maak kennis met Peter

Peter

 

 

PS Vergeet niet te abonneren op onze blog updates!

Maak kennis met Anoek van der Riet

3 min read

Maak kennis met Anoek van der Riet

Paul van der Lee geeft het stokje van deze rubriek door aan Anoek van der Riet. Als brand marketeer is zij hét aanspreekpunt voor Diesis als het om...

Lees verder
Diesis trotste sponsor van hockeyteam

1 min read

Diesis trotste sponsor van hockeyteam

Diesis is sinds dit jaar trotste sponsor van het hockeyteam Dames 1 van de Vleutense club Fletiomare. Deze stap toont onze betrokkenheid bij de...

Lees verder
Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

1 min read

Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

Begin 2023 kondigde Peppol Nederland het einde van de ondersteuning voor het SI 1.2-protocol aan. De reden hiervoor is dat ook binnen het...

Lees verder