1 min read

Nieuwe projecten: Waterschap Aa en Maas + Gemeente Heusden

Nieuwe projecten: Waterschap Aa en Maas + Gemeente Heusden

Ook het afgelopen jaar hebben wij weer een groot aantal mooie opdrachten projecten mogen uitvoeren voor onze klanten. In deze update laten wij een aantal de revue passeren.

 

Mooie opdracht van Waterschap Aa en Maas

Naast de goede contacten van Diesis in de gemeentemarkt, kunnen wij ook rekenen op het vertrouwen van verschillende waterschappen binnen Nederland.

Zo hebben wij van Waterschap Aa en Maas niet alleen een mooie opdracht gekregen voor uitvoeren van de upgrade naar Unit4 Financials Continuous Release, maar ook voor het leveren van onze oplossing voor de in- en uitgaande facturen.

Met de upgrade werkzaamheden is al gestart om zo in 2022 de in- en uitgaande facturenstroom te kunnen gaan automatiseren/optimaliseren.

Aan de slag voor Gemeente Heusden

Wat in september 2019 begon met een gesprek over e-invoicing, mondde uiteindelijk uit in een lange sessie over het inkoopproces binnen de gemeente en de uitdagingen die er lagen.

Nu, ruim 2 jaar en een paar interessante gesprekken en bijeenkomsten later, kiest de gemeente voor een oplossing van onze zusterorganisatie Easy Systems.

Mooi om te merken hoe onze toegevoegde waarde als gesprekspartner en adviseur kan uitmonden in een mooie opdracht en er gekozen is voor oplossingen uit het brede productportfolio van 4CEE.

Waterschapsbedrijf Limburg kiest voor Unit4 Financial Planning & Analysis

Alweer wat maanden geleden hebben wij samen met David Veenendaal (Pre sales consultant van Unit4) een tweetal demo’s van Unit4 Financial Planning & Analysis mogen geven bij Waterschapsbedrijf Limburg (WBL).

Met succes, want inmiddels heeft WBL gekozen voor Unit4 FP&A als oplossing voor de ondersteuning van Finance in het proces van integrale (financiële) planning.

Veel organisaties werken met Excel, waarmee achteraf zicht is op de cijfers. FP&A software stelt organisaties in staat om op basis van scenario’s vooruit te kijken en daardoor beter de strategische koers te bepalen.

Er is inmiddels gestart met het opzetten van de oplossing voor het bugetterings- en begrotingsproces, waarmee een groot aantal Excel bestanden wordt vervangen.

Meer weten?

Meer weten over een van bovenstaande projecten? En de eventuele toepasbaarheid binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op of lees meer klantverhalen

Maak kennis met Anoek van der Riet

3 min read

Maak kennis met Anoek van der Riet

Paul van der Lee geeft het stokje van deze rubriek door aan Anoek van der Riet. Als brand marketeer is zij hét aanspreekpunt voor Diesis als het om...

Lees verder
Diesis trotste sponsor van hockeyteam

1 min read

Diesis trotste sponsor van hockeyteam

Diesis is sinds dit jaar trotste sponsor van het hockeyteam Dames 1 van de Vleutense club Fletiomare. Deze stap toont onze betrokkenheid bij de...

Lees verder
Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

1 min read

Ondersteuning SI 1.2 Peppol beëindigd

Begin 2023 kondigde Peppol Nederland het einde van de ondersteuning voor het SI 1.2-protocol aan. De reden hiervoor is dat ook binnen het...

Lees verder