2 min read

Nieuwe projecten en opdrachten

Featured Image

Ook het afgelopen jaar hebben wij weer een groot aantal mooie opdrachten projecten mogen uitvoeren voor onze klanten. In deze update laten wij een aantal de revue passeren.

Mooie opdracht van Waterschap Aa en Maas

Naast de goede contacten van Diesis in de gemeentemarkt, kunnen wij ook rekenen op het vertrouwen van verschillende waterschappen binnen Nederland. Zo hebben wij van Waterschap Aa en Maas niet alleen een mooie opdracht gekregen voor uitvoeren van de upgrade naar Unit4 Financials Continuous, maar ook voor het leveren van onze oplossing voor de in- en uitgaande facturen. Met de upgrade werkzaamheden is al gestart om zo in 2022 de in- en uitgaande facturenstroom te kunnen gaan automatiseren/optimaliseren.

Aan de slag voor Gemeente Heusden

Wat in september 2019 begon met een gesprek over e-invoicing, mondde uiteindelijk na 5 minuten uit in een lange sessie over het inkoopproces binnen de gemeente en de uitdagingen die er lagen. Nu ruim 2 jaar en een paar interessante gesprekken en bijeenkomsten later, kiest de gemeente voor de oplossingen Easy Invoice en Easy Purchase van onze zusterorganisatie Easy Systems.
Mooi om te merken hoe onze toegevoegde waarde als gesprekspartner en adviseur kan uitmonden in een mooie opdracht en er gekozen is voor oplossingen uit het brede productportfolio van 4CEE.

Waterschapsbedrijf Limburg kiest voor Unit4 Financial Planning & Analysis

Alweer wat maanden geleden hebben wij samen met David Veenendaal (Pre sales consultant van Unit4) hebben wij een tweetal demo’s van Unit4 Financial Planning & Analysis mogen geven bij Waterschapsbedrijf Limburg (WBL). Met succes, want inmiddels heeft WBL gekozen voor Unit4 FP&A als oplossing voor de ondersteuning van Finance in het proces van integrale (financiële) planning.
Veel organisaties werken met Excel, waarmee achteraf zicht is op de cijfers. FP&A software stelt organisaties in staat om op basis van scenario’s vooruit te kijken en daardoor beter de strategische koers te bepalen.

Er is inmiddels gestart met het opzetten van de oplossing voor het bugetterings- en begrotingsproces, waarmee een groot aantal Excel bestanden wordt vervangen.

Meer weten?

Meer weten over een van bovenstaande projecten? En de eventuele toepasbaarheid binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Hoe selecteer je de juiste Unit4 implementatiepartner?

De juiste Unit4 partner voor jouw organisatie bedoelen we dan. De juiste partner is niet noodzakelijk de bekendste naam die op alle A-locaties adverteert, ook niet per se de partner die je...

Checklist: is Credit Management software iets voor mij?

Vraag je je af of het automatiseren van je debiteurenbeheer iets voor jou is? En heb je nog geen duidelijk beeld van de voordelen van dedicated Credit Management software? In deze checklist zetten we...

Factureren in Excel versus automatisch factureren: wat kies jij?

Lange tijd was factureren in Excel de heilige graal. Maar sinds de komst van het befaamde spreadsheet-programma zijn er tal van nieuwe oplossingen ontstaan, zo ook voor automatisch factureren. Is...