Gebruikersmiddag Unit4 Financials

De laatste Unit4 Financials Gebruikersmiddag ligt inmiddels al weer enige tijd achter ons. Tevreden kijken wij terug op een geslaagde inhoudelijke en interactieve middag. Door de  pandemie hebben wij -net als zovelen- onze plannen voor een bijeenkomst op locatie in 2020 moeten uitstellen.

Maar uitstel betekent natuurlijk geen afstel. Wij ontvangen  u graag weer bij ons op locatie in Ede*.

Datum:   4 november 2021
Tijden:    12:00 uur tot 17:00 uur
Locatie:  Brasserie Het Koetshuis, Oortlaan 2 in Ede
Kosten:   gratis

* Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het corona virus nauwlettend in de gaten en respecteren wij de dan geldende richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid.

Programma

De middag wordt gestart met een heerlijke lunch in onze Brasserie. De rest van de middag zullen er verschillende sessies plaatsvinden met als centraal thema Unit4 Financials en het automatiseren van (financieel) administratieve processen. Na afloop is er nog volop gelegenheid om elkaar informeel te spreken tijdens de afsluitende borrel.

Welke onderwerpen ziet u graag terugkomen?

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan het samenstellen van een mooi inhoudelijk programma. Uiteraard zijn suggesties van uw kant welkom. Wanneer er  onderwerpen c.q. ontwikkelingen met betrekking tot Unit4 Financials zijn waarover u graag meer wilt weten, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Aanmelden