Rapportage

Automatiseer uw complete order to cash-proces.

Meer weten? Download onze whitepaper.

Whitepaper Order to cash

DE AFSLUITING VAN HET O2C PROCES


Het Order 2 Cash proces is onderverdeeld in deelprocessen. Onze O2C oplossing biedt u alles wat u nodig heeft om dit proces binnen uw organisatie efficiënt en geautomatiseerd te laten verlopen en tot slot ook om hierover te kunnen rapporteren. Om dit te kunnen doen, is goede rapportage functionaliteit binnen uw O2C software essentieel.

Onze Billing software kent verschillende rapportage mogelijkheden. Van statische overzichten in tabel vorm, tot aan rapportages met drill down mogelijkheden voor het inzichtelijk maken van onderliggende detailgegevens. Daar is het ook mogelijk om eventueel de betreffende factuur in pdf-vorm te openen en te bekijken.

Met behulp van Power BI  (een modern Business Intelligence tool gemaakt door Microsoft) bieden wij u een volledig dashboard, waarin u in een oogopslag alle noodzakelijke Key Performance Indicatoren in diverse grafiekvormen kunt bekijken en opvolgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat onze rapportage oplossing en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of advies.

Neem contact op

Contact opnemen