Klanten

Wij vragen onze klanten regelmatig naar hun ervaringen met onze oplossingen en de voordelen die het hen gebracht heeft. Lees de diverse verhalen en laat je overtuigen!

Steinweg over samenwerking met Diesis

Case study

Steinweg automatiseerde uitgaande facturatiestroom

Lees in deze case study hoe Steinweg tijd bespaart én meer grip op de geldstroom heeft door hun uitgaande facturen te automatiseren.

Download

 

Case study Waterschapsbedrijf Limburg

Case study

Waterschapsbedrijf Limburg 

Lees in deze case study hoe Waterschapsbedrijf Limburg door het slim inzetten van bestaande software oplossingen hun interne processen naar een hoger plan konden tillen.

Download

Case study Zweedse retailer

Case study

Zweedse retailer - Unit4 Financials

Lees in deze case study hoe de migratie van 50 verschillende Unit4 Financials omgevingen naar één omgeving  bij onze klant (een Zweedse retailer) is uitgevoerd.

Download

GettyImages-655798939

Case study

Gemeente Assen verduurzaamt het facturatieproces

Lees in deze case study hoe de gemeente Assen jaarlijks circa 23.000 facturen stuurt naar o.a. inwoners, bedrijven en organisaties die afnemer zijn van de gemeente. 

Download

Blog

4 min read

Welke financiële KPI's zijn het meest relevant voor mijn debiteurenadministratie?

Een effectieve debiteurenadministratie is van zeer belangrijk voor het financiële succes van een bedrijf, ongeacht de...

5 min read

Hoe kun je het risico op wanbetaling en dubieuze debiteuren minimaliseren?

Als manager van de debiteurenafdeling ben je verantwoordelijk voor het minimaliseren van het risico op wanbetaling en...

3 min read

Order to Cash in het mkb: “Kijk niet alleen naar de kosten, maar ook naar wat het opbrengt”

In financieel spannende tijden zijn bedrijven vooral geneigd om naar de kostenkant te kijken. De opbrengstenkant wordt...