Klanten

 

Ontdek hoe organisaties hun Order to Cash proces automatiseren en optimaliseren.
Lees de diverse verhalen en laat je inspireren!

4CEE_header_scroll

diesis-logobar3

 

Steinweg over samenwerking met Diesis

Steinweg

Steinweg automatiseerde de uitgaande factuurstroom. "De meeste winst zit in de grip die we nu hebben op de geldstroom. Met dit soort serieuze bedragen, is dat goud waard."

Lees meer

 

waterschap aan en maas2

Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas verstuurt én ontvangt e-facturen via Peppol. “Het levert tijd en energie op als je herhalende stappen niet met de hand hoeft uit te voeren.”

Lees meer

Pand Barentz-1

Barentz

Barentz voldoet bij het versturen van facturen aan alle wensen van klanten. Van pdf tot e-factuur via Tungsten of Ariba. "Over het versturen van e-facturen wil je geen stress."

Lees meer

gemeente assen

Gemeente Assen

De gemeente Assen stuurt jaarlijks zo'n 23.000 facturen naar inwoners, bedrijven en organisaties. “Het optimaliseren van de in- en uitgaande facturenstroom is een must voor elke organisatie.”

Lees meer

 

Schotpoort Connect12

Schotpoort Connect
Met een groeiend aantal (semi-) overheidsinstellingen in het klantenbestand, moest Schotpoort Connect op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het versturen van e-facturen via Peppol. 

Lees meer

yodel2-1

Yodel
Het op één na grootste koeriersbedrijf van het Verenigd Koninkrijk bezorgt miljoenen pakketten per week. Al die pakketten moeten natuurlijk ook gefactureerd worden. Onmogelijk om handmatig te doen. Diesis biedt ondersteuning.

Lees meer

gvl logo_Tekengebied 1

GVL
De Gesellschaft zur Verwertung von Leistungsschutzrechten mbH (GVL) zorgt ervoor dat Duitse muzikanten de royalties voor hun muziek ontvangen. Daar ligt een complex facturatieproces aan ten grondslag, waar Diesis ondersteuning bij biedt. 

Lees meer

 

Blog

2 min read

Efficiënt e-mailbeheer: ontdek de mogelijkheden van automatisering

E-mail is een onmisbaar onderdeel van ons professionele leven geworden, ideaal voor het afhandelen van werkgerelateerde...
2 min read

E-facturatie wordt de norm: ben jij er klaar voor?

In België en Duitsland is besloten om elektronische facturatie voor zakelijke transacties verplicht te stellen. Hiermee...
3 min read

Faillissementen stijgen flink in 2024: de impact op het kredietrisico

In het eerste kwartaal van 2024 zijn ruim 46 procent meer bedrijven failliet verklaard dan in dezelfde periode een jaar...