Case study | Zweedse Retailer | Unit4 Financials

brochure x

De bekende Zweedse Retailer, met vestigingen wereldwijd, maakt gebruik van Unit4 Financials (Coda). Diesis zet zich al 10 jaar in voor deze grote organisatie. Aan het woord is André van Elsacker, Solution Owner Accounting.

“De consultants hebben veel kennis, denken goed mee in ons proces en komen hierdoor met goede oplossingen. Daarnaast is de persoonlijke benadering erg fijn en worden de gemaakte afspraken nagekomen.”

André van Elsacker, Solution Owner Accounting

De uitdaging van deze organisatie

“De organisatie heeft een groot aantal entiteiten van onderliggende organisaties overgenomen, circa 50 bedrijven. Deze entiteiten gebruikten al Unit4 Financials maar de applicaties draaiden in een ander IT landschap.” Vertelt André van Elsacker, Solution Owner Accounting.

Naar aanleiding van de overname moesten de betreffende entiteiten (Unit4 Financials bedrijven) worden overgeheveld naar het IT landschap van de moederorganisatie. De entiteiten stonden in meer dan tien verschillende Unit4 Financials omgevingen (één omgeving per land). De wens was om alle Unit4 Financials bedrijven te migreren naar één Unit4 Financials omgeving, namelijk de huidige omgeving van de moederorganisatie.

Behaalde resultaten

Het grootse deel van de entiteiten werd als eerste gemigreerd naar de huidige omgeving. Als laatste werden nog de supply chain entiteiten overgehaald. Dit zijn qua omvang echter wel de grootste en meest complexe entiteiten. In het voorjaar van 2019 zijn ook deze laatste entiteiten succesvol gemigreerd.

Aan te raden

“Wij werken al 10 jaar samen met Diesis en de samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Naast het huidige project wat de afgelopen twee jaar uitgevoerd is, zijn de afgelopen jaren nog veel andere projecten uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meerdere upgrades, het opzetten van tientallen nieuwe Unit4 Financials bedrijven en het implementeren van modules als Assets. De consultants hebben veel kennis, denken goed mee in ons proces en komen hierdoor met goede oplossingen. Daarnaast is de persoonlijke benadering erg fijn en worden de gemaakte afspraken nagekomen.” Aldus André van Elsacker.

Meer informatie over onze manier van werken?

Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!
 

Bellen