Kredietbeoordeling

Sneller betaald door je klant goed te kennen.

 
Neem contact op  of  Download Brochure

diesis-unit4-logobar12

 

DE PRAKTIJK

Zal een nieuwe klant op tijd betalen?


Het aantrekken van nieuwe klanten en daarbij het beperken van financiële risico's is uitdagend. Nieuwe klanten zijn onmisbaar voor de groei van je onderneming. Maar hoe bepaal je of een bedrijf betrouwbaar genoeg is om zaken mee te doen? 

factuur-opvolging
Bedrijven die de financiele positie van hun klanten beoordelen, rapporteren 10% minder achterstallige betalingen en zijn 31% minder geneigd om wanbetaling aan te halen als een belangrijk probleem.
 

Aberdeen Group

DE AMBITIE

Actuele bedrijfsinformatie


Als de financiële positie van een prospect bekend is, kun je hier naar handelen in het sales en facturatie traject. Voor de ene debiteur kunnen ruime kredietlimitieten worden aangehouden, terwijl voor een andere debiteur vooruitbetaling passender zou zijn. Zo balanseer je gezond tussen groei en risico's.

  • Kredietbeoordeling per debiteur of debiteurgroep

  • Sneller betaald

factuur-aanmaning

HET PRODUCT

Diesis Kredietbeoordeling


Het Diesis platform voor debiteurenbeheer is modulair en werkt multi-administratie, multi-valuta, multi-tax en multi-taal. 

4C_split_cards_3

ES_factuur_icon_blauw
 
Kredietinformatie

Voor 350 miljoen bedrijven wereldwijd, bieden wij een geconsolideerde risicoprofiel. Het profiel bestaat naast financiële gegevens en ondernemingsgegevens uit betaalgedrag op basis van ervaringen bij andere leveranciers.

 

ES_declaratieverwerking_icon_blauw
 
Monitoring

Veel informatie wordt slechts periodiek geupdate. Maar een aanvraag voor surseance van betaling wil je direct meekrijgen. Met name voor prospects in een salestraject of voor bestaande klanten.  

ES_contractmanagement_icon_blauw
 
Verkoop

Als je te maken hebt met grote salesafdelingen, dan wil je verkopers makkelijk met kredietadvies kunnen bedienen. Op basis van vooraf opgestelde regels, kunnen prospects worden goedgekeurd, afgekeurd of nader worden beoordeeld door finance.  

Wij streven ernaar om met hetzelfde aantal mensen meer werk te doen door op de juiste manier te automatiseren. 
Marcel Blom
Schotpoort Connect

Over Diesis


Op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van debiteurenbeheer en credit management? Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres!

  • Integraties met onder andere SAP, Oracle, Infor, Microsoft 365, Unit4, Exact, AFAS en Isah

  • Samenwerkend met zusterbedrijven op het gebied van crediteurenbeheer en e-facturatie

  • Klanten geven ons een 9,1 als rapportcijfer

  • Wij zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

 

Neem contact op of  Download Brochure

diesis-unit4-logobar11