Voordelen Diesis credit
management

Het automatiseren van uw debiteurenbeheer met credit management software brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rij.

  • Inzicht en overzicht door klantenportaal

Onze oplossing maakt een einde aan alle verschillende losse communicatiestromen met uw debiteuren. Zoals dat nu bijvoorbeeld via losse e-mails in Outlook met (mogelijk) verschillende personen gebeurt. Door het klantenportaal kunt u overzichtelijk en rechtstreeks communiceren met uw debiteuren. Alle communicatie vindt plaats vanuit/in één systeem.

  • Vereenvoudigen van betalingen

Uw debiteur kan eenvoudig en laagdrempelig tot betaling overgaan door de betaallink die u toevoegt aan uw e-mailberichten of berichten in het klantenportaal.

  • Treffen van betalingsregelingen

De betalingsregelingen die u met uw debiteur afspreekt, kunt u binnen Diesis Credit Management eenvoudig vastleggen. Termijnnota’s verzendt u met onze oplossing automatisch. Ook worden deze automatisch vastgelegd. Compleet met de tegenboeking van de oorspronkelijke vordering en het op boeken van de termijnnota’s. Op basis van een het meegegeven kenmerk volgt u vervolgens de voortgang.

  • Vastleggen en boeken van incassokosten

Is er sprake van incassokosten en incasso rente? Dan worden deze op basis van debiteurtype (particulier, zakelijk) automatisch vermeld op de aanmaning en ook aansluitend geboekt naar het boekhoudsysteem.

  • Aanmanen op basis van profielen

Een slecht betalende debiteur wilt u anders opvolgen dan een debiteur die eenmalig een keer vergeet (op tijd) te betalen. Door een koppeling met Company.info is het mogelijk om de actuele kredietwaardigheid van een klant vast te stellen. Op basis hiervan wordt het debiteurenprofiel aangepast.

  • Eigen opmaak van e-mails en bijlagen

De e-mails en bijlagen die u vanuit de oplossing kunt versturen, zijn volledig naar eigen wens op te zetten en uit te breiden. De naam van een bijlage is op basis van variabelen te bepalen, net als de inhoud van de e-mail. Verder zijn de teksten in bijlagen (bijvoorbeeld de aanmaning) zelf op te zetten. Hiervoor zijn meerdere talen beschikbaar.

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar hoe u het proces van credit management kunt optimaliseren?

Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Bellen