Rapportages & Analyses

Met een Business Intelligence tool kunt u gegevens verzamelen vanuit diverse databronnen en deze aan elkaar koppelen. Met deze gegevens kunt overzichtelijke rapportages, grafieken en dashboards creëren waaruit uw bedrijf de benodigde informatie kan halen.
Heeft u behoefte aan een uitgebreidere rapportage, die ook nog eens grote hoeveelheden aan financiële gegevens kan samenbrengen? Maak dan gebruik van SAP Business Objects.

Wat is SAP Business Objects?

SAP Business Objects is een aanvulling voor financiële administraties die rapportages en dashboards willen ontwikkelen. Wanneer de functionaliteiten binnen uw huidige financiële systeem niet toereikend genoeg zijn voor bijvoorbeeld uitgebreidere financiële rapportages, biedt SAP Business Objects uitkomst. Het is daarmee een zeer krachtige Business Intelligence software op het gebied van performance management, rapportage en planning.

Binnen SAP Business Objects heeft u beschikking over verschillende modules voor het maken van dashboards en rapportages. Binnen de software heeft u uitgebreide lay-out mogelijkheden om uw rapportages vorm te geven. U kunt de rapportages daarna altijd volgens een vaste lay-out op laten maken en op ieder willekeurig moment opvragen vanuit de software.

Geschikt voor complexe rapportages

Zoals eerdergenoemd is SAP Business Objects een systeem dat bij uitstek geschikt is voor het automatiseren van complexe financiële processen, net als Unit4 Financials. SAP Business Objects is daardoor uitermate geschikt om te koppelen met Unit4 Financials.


Meer weten over het koppelen van SAP Business Objects met Unit4 Financials? Neem contact op.

 

Het inrichten van SAP Business Objects

Diesis heeft een vaste partner voor de installatie van SAP Business Objects. Zodra de installatie afgerond is, gaan onze consultants aan de slag met het inrichten van de rapportages en dashboards. Het inrichten hiervan doen wij uiteraard in samenspraak met u.

Hulp in beheer en optimalisatie

Heeft u extra rapportages nodig, of wilt u reeds gebouwde rapportages aangepast hebben? Wij kunnen u ondersteunen in zowel het beheer als de optimalisatie van SAP Business Objects. Op die manier zorgen we ervoor dat uw dashboards en rapportages zo ingericht en aangepast worden, zodat weer goed aansluiten op uw wensen.