Geschillenbeheer

Sneller betaald door snellere afhandeling van disputen.

 
Neem contact op  of  Download Brochure

diesis-unit4-logobar12

 

DE PRAKTIJK

Geschillen blijven liggen


De belangrijkste reden waarom een debiteur niet op tijd betaalt, komen meestal voort uit problemen met de transactie. De levering kan bijvoorbeeld onvolledig zijn. Maar een factuur kan ook een inkoopordernummer missen. Een snelle afhandeling en correctie is dan gewenst. 

4ex_documenten_bestanden
Te late betalingen wordt vaak veroorzaakt door geschillen, maar ook door een gebrek aan een gestandaardiseerd protocol voor de afhandeling van geschillen.
 

Windesheim

DE AMBITIE

Disputen gestructureerd opvolgen


Zodra een klant binnenkomt wordt deze centraal geregistreerd en gekoppeld aan een opvolgtraject. Alle communicatie over de klacht
wordt als dossier opgeslagen, en stagnatie in de opvolging escaleert naar een te bepalen stakeholder(s) die gemaand worden zich te buigen over de kwestie.

  • Snellere afhandeling van klachten

  • Sneller betaald

di-facturen-versturen

HET PRODUCT

Diesis Geschillenbeheer


Het Diesis platform voor debiteurenbeheer is modulair en werkt multi-administratie, multi-valuta, multi-tax en multi-taal. 

4C_split_cards_4items

ES_factuur_icon_blauw
 
Debiteurenportaal

In de reguliere opvolging van facturen wordt een unieke link gedeeld, waarmee een debiteur inzage krijgt in alle facturen en hierover kan communiceren. Dit portaal biedt ook de mogelijkheid tot het indienen van een klacht.

 

ES_declaratieverwerking_icon_blauw
 
Centraal dossier

Zodra een klacht binnenkomt wordt automatisch een dossier aangemaakt waarin alle communicatie, intern en extern, wordt opgeslagen. De reguliere opvolging van facturen wordt automatisch gepauzeerd.

ES_contractmanagement_icon_blauw
 
Escalatie

Klachten worden automatisch gekoppeld aan een escalatieladder. Afhankelijk van de status en tijdsduur, wordt een klacht voorgelegd aan opeenvolgende stakeholders. Met als doel om de klacht zo snel en adequaat mogelijk te verhelpen.

Bedrijven die facturatie automatiseren, meldden 27% minder geschillen over facturen.
Aberdeen Group
Order to Cash report

Over Diesis


Op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van debiteurenbeheer en credit management? Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres!

  • Integraties met onder andere SAP, Oracle, Infor, Microsoft 365, Unit4, Exact, AFAS en Isah

  • Samenwerkend met zusterbedrijven op het gebied van crediteurenbeheer en e-facturatie

  • Klanten geven ons een 9,1 als rapportcijfer

  • Wij zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

 

Neem contact op of  Download Brochure

diesis-unit4-logobar11