Facturen opvolgen

Sneller betaald door openstaande facturen slim op te volgen.

 
Neem contact op  of  Download Brochure

diesis-unit4-logobar12

 

DE PRAKTIJK

Snel betaald krijgen


Door facturen automatisch op te stellen en te versturen, komen factuurgegevens razendsnel in het systeem voor factuurverwerking van de klant terecht. Daarmee is de factuur nog niet betaald. De factuur moet door de klant worden verwerkt, goedgekeurd en betaalbaar worden gesteld. 

 

factuur-opvolging
Het mooie is dat er naast facturen ook herinneringen en aanmaningen met Diesis verzonden kunnen worden.
 

Nico Kok
Gemeente Assen

DE AMBITIE

Slimme opvolging van verzonden facturen


Om de DSO te verlagen wordt na het versturen van de factuur, de klant automatisch opgevolgd met het verzoek de factuur te betalen. De opvolging hangt zowel van het type klant af, als van de reactie van de klant.  

  • Opvolging en aanmaning van facturen

  • Gediversificeerd per type klant en klantreactie

  • Sneller betaald

factuur-aanmaning

HET PRODUCT

Diesis Facturen Opvolgen


Het Diesis platform voor debiteurenbeheer is modulair en werkt multi-administratie, multi-valuta, multi-tax en multi-taal. 

4C_split_cards_4items

ES_factuur_icon_blauw
 
Automatisch

Zodra de factuur naar de debiteur is verzonden treedt een workflow van vooraf gedefinieerde e-mails in werking. Het aantal e-mails en de timing van versturen zijn ook vooraf te bepalen. Naarmate de betalingstermijn verstrijkt, kunnen de e-mails zich ontwikkelen tot aanmaningen.

ES_declaratieverwerking_icon_blauw
 
Online betalen

Vooral particulieren, ZZP’rs en kleine bedrijven zijn steeds meer gewend om hun herinneringen direct te voldoen met behulp van geïntegreerde betaallinks of QR-codes.

ES_contractmanagement_icon_blauw
 
Feedback

Een serie vooraf gedefineerde e-mails toesturen naar debiteuren is niet handig als er tussentijds wordt betaald of op wordt gereageerd. Door de betaling te registreren en te koppelen als 'event' in de workflow, kan een serie automatisch worden afgebroken en eventueel een andere e-mail toesturen.

ES_inkoopmanagement_icon_blauw
 
Persoonlijk

De ene klant is de andere niet. Sommige klanten zijn belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit. Anderen vormen een verhoogd risico voor kredietwaardigheid. En niet iedere klant deelt onze 'Scandinavische' bedrijfscultuur. Met onze oplossing voor factuuropvolging is verregaande debiteurensegmentatie mogelijk.

De voordelen van geautomatiseerde opvolging zijn aanzienlijk. Bedrijven die dit toepassen, verwerken 68% meer facturen per FTE en rapporteren 57% lagere volumes facturen die handmatige interventie vereisen.
Aberdeen Group
Order to Cash report

Over Diesis


Op zoek naar een persoonlijke en flexibele kennispartner op het gebied van debiteurenbeheer en credit management? Dan ben je bij Diesis aan het juiste adres!

  • Integraties met onder andere SAP, Oracle, Infor, Microsoft 365, Unit4, Exact, AFAS en Isah

  • Samenwerkend met zusterbedrijven op het gebied van crediteurenbeheer en e-facturatie

  • Klanten geven ons een 9,1 als rapportcijfer

  • Wij zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

 

Neem contact op of  Download Brochure

diesis-unit4-logobar11