Nieuws

Boekhoudkennis vervaagt

Geplaatst op: 17 - 01 - 2019

Automatisering in de boekhouding is een mooie ontwikkeling omdat het geld en tijd kan besparen en fouten kan terugdringen. Belangrijk is wel dat diegene die in de boekhouding werken, de kennis houden van het ‘oorspronkelijke’ boekhouden.

Bekijk artikel

Web services; de voor-en nadelen

Geplaatst op: 15 - 11 - 2018

Wie heeft er niet van gehoord: web services. Wat is een web service en wat heeft u er precies aan? In dit artikel komt u te weten wat het is, wat het doet en wat de voor- en nadelen van web services toegelicht

Bekijk artikel

Unit4 Financials (Coda) optimalisatie

Geplaatst op: 04 - 10 - 2018

U heeft besloten om uw Unit4 Financials (Coda) omgeving te gaan optimaliseren. Onze consultants zullen uw omgeving tegen het licht houden en uit dit onderzoek zullen verbeterpunten naar voren komen.

Bekijk artikel

Webinar Billing

Geplaatst op: 15 - 08 - 2018

Voordelen van het automatiseren van uw verkoopfacturen met Billing, in oktober zijn er 4 webinars om u te informeren over de mogelijkheden én voordelen van Billing. Reserveer direct uw plek!

Bekijk artikel

Whitepaper: Verkoopfactuurverwerking

Geplaatst op: 07 - 08 - 2018

Het kiezen van een oplossing voor geautomatiseerde verkoopfactuurverwerking die bij de eisen en wensen van de organisatie past, is niet gemakkelijk. Wanneer maak je de keuze en wat zijn de voordelen?

Bekijk artikel

Bespaar uren op uw uitgaande facturen

Geplaatst op: 18 - 05 - 2018

Is het opmaken en genereren van facturen binnen uw organisatie al geautomatiseerd, worden de facturen ook correct vastgelegd in uw boekhouding? Ondersteunt uw financiële applicatie ook uw gewenste proces?

Bekijk artikel

Het automatiseren van het O2C proces

Geplaatst op: 10 - 04 - 2018

Het proces van het ontvangen en verwerken van orders tot aan de betaling van de klant, en alle tussenliggende handelingen, wordt aangeduid als het  ‘order to cash’, ook wel het O2C, proces.

Bekijk artikel

Wanneer gaat u over naar versie 14?

Geplaatst op: 10 - 04 - 2018

Recentelijk heeft UNIT4 een nieuwe versie van het Financials product uitgebracht, namelijk versie 14. Download de factsheet en kom erachter welke nieuwe functionaliteiten deze versie heeft.

Bekijk artikel